Inspirationsdagar för ekologiska köttproducenter dag 3/4, Nyland

Datum/Tid
21.10.2014
09:00-16:00

Plats
Kanttura Oy


Precis som utlovat blir det en fortsättning på inspirationsdagarna som hölls i Karis i våras för ekologiska köttproducenter.

WP_20140611_11_58_10_Pro

Dag 3 ordnas tisdagen den 21 oktober  och då kommer vi att besöka Kanttura Oy i Salo där vi får se styckning från början till slut. Under dagen hinner vi även sitta ner och diskutera andra saker.

Sista dagen arrangeras i Karis på Axxell onsdagen den 12 november och då tillreder vi igen mat tillsammans och funderar över recepthäfte mm.

Lärare: Kock Pontus Berglund

Mer info skickas ut då programmet är helt klart!

Sista anmälningsdagen 15.10 till micaela.strom@nsl.fi

WP_20140611_12_01_51_Pro

 

Ingen deltagaravgift!

För önskemål och info om kursdagarnas innehåll kontakta Pontus: mail@kottkontrollen.com eller tfn. 040-531 7451

För mera information om kursen kontakta Kristina Linde: tfn. 050-572 4153