Inspirationsdagar för ekologiska köttproducenter dag 3/4, Nyland
Datum/Tid
21.10.2014
09:00-16:00
Plats
Kanttura Oy
Precis som utlovat blir det en fortsättning på inspirationsdagarna som hölls i Karis i våras för ekologiska köttproducenter.
Dag 3 ordnas tisdagen den 21 oktober och då kommer vi att besöka Kanttura Oy i Salo där vi får se styckning från början till slut. Under dagen hinner vi även sitta ner och diskutera andra saker.
Sista dagen arrangeras i Karis på Axxell onsdagen den 12 november och då tillreder vi igen mat tillsammans och funderar över recepthäfte mm.
Lärare: Kock Pontus Berglund
Mer info skickas ut då programmet är helt klart!
Sista anmälningsdagen 15.10 till micaela.strom@nsl.fi
Ingen deltagaravgift!
För önskemål och info om kursdagarnas innehåll kontakta Pontus: mail@kottkontrollen.com eller tfn. 040-531 7451
För mera information om kursen kontakta Kristina Linde: tfn. 050-572 4153