Temadag för ekologiska & närproducerade livsmedel i den offentliga måltiden, Nykarleby

Datum/Tid
01.10.2014
14:00-16:30

Plats
Juthbacka kulturcentrum


Välkommen till EkoCentrias projekt Hållbara Upphandlingar (KeHa) och YA!´s projekt EkoNu!´s

Inspirationseftermiddag 1 oktober 2014

Tillfället är en temadag för ekologiska och närproducerade livsmedel i den offentliga måltiden. Målsättningen med temadagen är att vi bekantar oss med Örebro Stads matstrategi . Örebro Stads kostchef Åsa Sandholm informerar hur man gått tillväga för att höja mängden ekologiska och närproducerad produkter inom Örebros matervice.

Tid: onsdag 1 oktober 2014, kl. 14- 16.30
Plats: Juthbacka kulturcentrum, Juthasvägen 34, Nykarleby

Program (Program i PDF format klicka HÄR!)

14:00- 14:30 EkoNu! projektets projektkoordinator Kristina Linde och kostchef Eva Backlund öppnar inspirationseftermiddagen.
Paj med kaffe
14:30-16:00 Örebro Stads matstrategi Kostchef Åsa Sandholm berättar bl.a. om hur Örebro stad lyckats öka mängden ekologiska och närproducerade produkter i stadens mat-service. Åsa ger konkreta exempel och tips från sin arbetsvardag i Sverige.
Diskussion
16:30 Vi avslutar inspirationsdagen

Inbjudna: Storkökspersonal inom Nykarleby Stad.
För mera information kontakta Ann-Sofi Ljungqvist tfn 044-750 3220 eller Eva Backlund tfn 050- 913 0851. Anmälningar senast måndag 29.9.2014 till Ann-Sofi Ljungqvist eller Eva Backlund.